hannaliving.blogg.se

Trasmattskudde

Publicerad 2015-10-26 15:52:52 i DIY, inredning,

När vi var på tyginköpsresa kom jag ju hem tomhänt, ja på tyg alltså... Men jag hittade två stora innerkuddar. Dessa ska på sikt ligga i barnens rum, så man kan sitta mjukt på golvet, ha i kojan eller vad man nu vill. Tanken på att klä i de i trasmatta fanns i bakhuvudet, och såhär blev en av kuddarna. Köpte en billig matta för att testa och denna mattans mått passade kudden perfekt. 
Som tur är, var de även populära att ligga på framför teven, så använda verkar de bli. 
Och i senaste numret av Family Living, som för övrigt en av mina favorit tidningar för tillfället, kunde man läsa att Swedish Rags har satt trasmattan på kartan igen :) Vilken tur va?!! 
 
Jag har varit förkyld i flera dagar nu och idag slog den till ännu mer. Men vi slöar så mycket vi kan och jag är glad över att ha fått hägsta betyg på min färgsättningsinlämning! :)
Nu ska jag sätta mig i soffan, ha en fin Måndag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela