hannaliving.blogg.se

Fredag & ett boktips

Publicerad 2015-10-16 13:14:36 i allmänt, inredning,

 
 
Fredag och imorse lös solen in igenom fönstret.Vi tog oss ut har har vart ute större delen av förmiddagen, men det har varit kallt, så nu håller vi oss inomhus resten av dagen.
Och jag har insett att jag börjar bli som pappa, som alltid ställt koppar lite här och där... Nu hittade jag visst mina egna koppar på ställen som jag hade varit på. 
Vill ni ha en bok med vackra bilder och några tips om inredning då kan jag rekomendera den här. Jag har inte hunnit läsa allt, men bilderna är fantastiskt fina och den är fin att ha liggandes framme. ( på högre bänkar och hyllor så inte några små fingrar når den bara ;) ) 
 
Jag ser fram emot helgen med afterwork ikväll, (jag har ju arbetat hemma kan man väl säga?) och imorgon bär det av på tygresa. Hoppas på att hitta fina tyger till kommande projekt och kanske lite annat också. Ska bli väldigt trevligt med en dagsutflykt. 
Ha en fin Helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela