hannaliving.blogg.se

Linneskåpet & uthus

Publicerad 2015-05-05 13:47:53 i Loppis, Trädgård,

 
I söndags fick jag skåpet som jag skrivit om! Så himla nöjd och när jag är färdig med det kommer det bli ännu finare.
Vi har två uthus som jag berättat om tidigare. Och jag drömmer för tillfället om ett alldeles eget pysselrum, där jag kan måla, eller hålla på med andra projekt utan att vara i vägen. Häromdagen föreslog mannen att jag kunde få detta lilla rum, som idag bara är nåt slags förråd åt cyklar och gamla baslådor... Kändes först inte alls lockande, men när jag tänkte på det mer så tror jag detta kan bli ett helt perfekt utrymme till mig. 
Golvet behöver gjutas, men till en början är jag nöjd över att kunna stå här och slipa och måla skåpet. Så kan jag känna på om jag trivs här eller inte. Spana in de fina detaljerna som står mot väggen. De ska helt klart få stanna kvar i min lilla lokal ;)
och denna brandsläckare har några år på nacken, men visst är den fin!
Älskar väggarna också! och så finns det en gammal snickarbänk som ska få komma fram i ljuset. 
Denna bilden är från det andra uthuset där vår festloge ligger! Det var några år sedan vi hade fest här nu, men här har vi haft många roliga fester. Maskerader, kräftskivor, trettioårskalas och andra roliga tillställningar. Visar inte bilden på golvet, för det är fullt av möbler... ;) Men ni kan ana hur fint det kan bli.
Det finns många planer och projekt vi vill göra nu, det är bara tiden som ska räcka till.
Ha en fin dag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela