hannaliving.blogg.se

Köksdetaljer

Publicerad 2015-05-08 10:30:19 i allmänt,

Vedspisen eldar vi sällan i, framförallt inte nu när det är (eller ska bli) lite varmare. Men den är fin att använda som avställningsyta, eller att ha snygga detaljer på. Inga nya prylar jag visar, men på ett annat sätt ;)
På min födelsedag fick jag denna BBQ Sauce av min fina syster! Vansinnigt snygg burk med sås från John´s Place, en riktigt bra Restaurang i Varberg som ligger precis vid vattnet. Ett tips om ni ska till Varberg i sommar.  
Och mannen har börjat baka surdegsbröd, väldigt uppskattat från min och dotterns sida! I kylen ligger det frallor på jäsning, kan undra om de är till ikväll eller Lördagens frukost? Gott ska det bli i alla fall.
 
Jag har hunnit med att vara i färgaffären och bunkra upp med vitfärg inför kommande fönsterbyte. Och i eftermiddag ska foder inhandlas och sedan är det bara för målaren ( läs mig) i familjen att sätta igång.
Önskar er en fin Fredag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela