hannaliving.blogg.se

Fönster och en del annat...

Publicerad 2015-05-29 15:07:10 i Trädgård, allmänt, inredning,

Här har det varit tyst ett bra tag nu, men så får det bli när annat kommer i mellan. Och det gör mig glad och se att ni tittar in även om jag inte har uppdaterat.
 
Nu har vårt lilla röda hus blivit med nya fönster! En klar uppfräschning av hela huset! Och invändigt är det så när som på lite målning helt klart! Utvändigt ska mer panel bytas och så ska väl hela huset målas också... Men en sak i taget så ska det säkert gå för sig. Vi får varva tråkigt arbete med roligare projekt och semester så ska det nog gå fint.
Gräslökblommor från trädgården...
Härlig utsikt från soffan!
 
Annars har vi varit febriga och förkylda ett bra tag, och nu är det bara jag som har mitt kvar. Men bara mitt smak & luktsinne kommer tillbaka snart så jag inte går miste om den underbara syren och liljekonvaljdoften. Och att äta utan att känna någon smak alls är verkligen tråkigt. Jag som tänkt laga en riktigt god pasta ikväll med pinjenötter, parmesan och grädde, men jag kan ju lika gärna ta en torr macka för jag känner ingen skillnad. Aja, nog om det ;)
 
Ha en riktigt fin Fredag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela