hannaliving.blogg.se

Go kväll

Publicerad 2015-03-05 21:27:07 i allmänt, inredning,

 
 
På min hemmagjorda betongbricka står i dagsläget kopparljusstakarna, samt några glasvaser med några kvistar från gårdagens promenad.  
 
Har haft ännu en riktigt härlig dag, vilket väder vi har haft! Blev allt en liten stund i solen idag också, det gäller ta tillvara på solen när den är här. Och yogan igår ja... Att jag är stel det vet jag. Men när man ska sitta ner med benen framåt som ett V och sedan böja sig fram, inser jag att det är fullt tillräckligt med att just bara sitta rakt upp. Jag kunde pressa mig till att komma några centimeter längre fram, men det var allt. Förutom stelheten och att jag hade fullt upp med att kväva några skrattanfall så var det däremellan rätt så avkopplande. Men jag skulle nog önska mig lite mer träning, så vi får se vart de landar.
 
Nu ska jag skriva klart morgondagens handlingslista, ha en fin kväll!
   

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela