hannaliving.blogg.se

Vad lite färg kan göra

Publicerad 2015-01-30 12:30:32 i inredning,

Vårt kök har jag nog knappt visat er här på bloggen och anledningen är väl att det inte är det snyggaste vi har. Men tills den dagen ( några år framåt eller så ) vi ska renovera köket så försöker jag att se det som jag gillar i det. Och kaklet har varit en av de saker som jag inte har tyckt om, så efter mycket velande fram och tillbaka bestämde vi att vi skulle måla det. Och såhär efteråt känns det faktiskt mycket, mycket bättre.
Fräschare på nåt vis, och det gick snabbt och kostade inte mycket alls. Ok, tittar man närmare så ser man att det är målat men på lite lagom håll så är det bra mycket bättre.
Men visst, köket är gammalt och för att vara från ´91 så måste jag ända säga att det funkar! Det är ljust, bra med bänkyta, stor golvyta samt en charmig vedspis.
Så jag försöker fokusera på det vackra, operfekta och charmiga som det istället har. Rom byggdes väl inte på en dag, eller hur var det ;)
 
Och äntligen har det kommit lite snö, så härligt. Det blev en skön promenad i morse och det är verkligen ett bra sätt att börja dagen på. Snart hämtar vi hem Ellen och tar helg.
Ha en fortsatt fin Fredag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela