hannaliving.blogg.se

Utsikt från soffan

Publicerad 2015-01-18 14:21:59 i allmänt, inredning,

Min utsikt när jag sitter och ammar är vanligtvis denna, fast det är inte alltid såhär städat. Det är inte heller så städat runt omkring denna bild ;) Men så är det ju i alla hem, det är knappast så perfekt som bilderna visar. Det är lätt att tro det när man läser inredningsmagasin eller tittar på Instagram. Och man behöver bli påmind om att det som visas på IG, Facebook, och andra sociala medier inte är så perfekt som det ser ut. Men oordningen är inte så inspirerande som städade bilder, inte om ni frågar mig i alla fall. Så jag fortsätter såhär, men vill att ni ska veta ;) 
 
Jag fick sova lite längre i morse, så skönt det var. Och sedan riktigt god frukost efter det, men färskpressad apelsinjuice och gott bröd som blev över efter gårdagens frukostkalas. En bra start på dagen kan man lugnt säga! Det fick även bli en promenad till lekplatsen. Nu inväntar vi fikagäster så jag ska piffa till mig lite innan de kommer. Men, ha en fin Söndag!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela