hannaliving.blogg.se

Det där med stolar

Publicerad 2015-01-31 17:34:17 i Loppis, inredning,

Efter frukosten idag sög det lite i min loppistarm, var längesedan sist... Och jag är visst inne i en period när jag faller för stolar av olika slag, fortsätter jag i samma takt är huset snart fullt av just stolar ;) Och så blev det en vacker bok, Carnegie Art med flera fina bilder i, samt några silverknivar.
Jag föll pladask för denna ljuslyktan, superfin!
För hundratrettiokronor blev detta dagens fynd! Kul att kunna komplettera hemmet för en så billig peng. Är det någon som vet vad detta är för en stol får ni gärna ge er till känna? De är ju lite "öglan" stuk på de men antar att det är en kopia av nåt slag? De behöver helt klart fräschas upp, men bra att ha lite projekt ståendes när lusten faller på ;)
Nu lagas det gulaschgryta här hemma och jag ska också inta köket snart.
Ha en fin kväll!  

Kommentarer

Postat av: LInda

Publicerad 2016-03-09 20:07:41

Hej!
Har du fått något svar om stolen? Jag har idag köpte en sådan du har på bilden och jag har Öglan tidigare. Men denna var svår att finna när jag Googlar...Hittade din sida dock :)
Du Kan ju maila mig om du vet något mera.
:)

Svar: Hej!
Nej jag har inte fått någon klarhet i vad det kan vara för stol! Men jag gillar dem i alla fall ;)
hannaliving.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela