hannaliving.blogg.se

Dagens skrivbord

Publicerad 2015-01-13 11:38:10 i allmänt, inredning,

 
Har suttit en stund här under morgonen, lite planering inför helgens treårskalas och lite annat som skulle fixas. Och givetvis en kopp kaffe till.
En ny lampa har kommit upp i kontorsfönstret. Gillar verkligen de kala glödlamporna, perfekt att ha i fönster utan att de tar ljusinsläppet. Och i dessa gråa tider behövs verkligen all typ av belysning. Stormen och allt blåsande har inte gjort gott för våra fönster, men jag hoppas att regn och blåst från rätt håll gör att de tvättar sig själv. Vad tror ni, funkar det? ;)
Ingen bra bild, men ni ser kanske att det är mässingssockel ;)
 
Snart blir det tidig lunch här och sedan ska vi ta oss ut, det regnar ju i alla fall inte. Hade tänkt sticka ut efter frukost men eftersom de kom för att blåsa in fiber fick vi ändra planerna lite. Men utomhus ser det förvånansvärt ljust ut för tillfället så vi hoppas det håller i sig.
Ha en fin dag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela