hannaliving.blogg.se

Att ha sin tredje födelsedag

Publicerad 2015-01-16 13:14:53 i Dukning, allmänt, barn,

Denna älskade och underbara tjej har sin tredje födelsedag idag. Och vi är så glada och tacksamma över att ha fått en sådan härlig tjej! Jag gick igenom en del fotomappar för att hitta en bild och föll för denna. Kanske för att ge mig lite hopp om att det kommer en vår & en sommar så småningom. Och för att jag älskar hennes blonda busiga hår som verkligen lever sitt egna liv ;)
Städningen inför morgondagens kalas går så sakteliga framåt, dukningen är desto roligare så den är redan påbörjad ;)
Och vad passar väl bättre än en pastellrosa Hortensia att ha på bordet, tillsammans med Ellens vimplar som jag gjorde till hennes ettårsdag. Ni ka få se hela dukningen så småningom. Men nu måste jag verkligen ta mig i kragen så att jag blir klar, vill inte dra ut på det längre nu. Och snart ska jag hämta hem födelsedagsbarnet som idag har bjudit sina förskolekompisar på kolakakor ;)
Ha en fin Fredag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela