hannaliving.blogg.se

Att börja det nya året

Publicerad 2015-01-01 18:45:02 i allmänt, inredning,

Första dagen på 2015 är här och jag kollar igenom bildarkivet. Vilket år 2014 var och vilken sommar vi hade! En sådan varm och härlig sommar vet man inte när det blir nästa gång. Och vi fick en underbar liten kille, utan tvekan det bästa året hade att ge. I inredningsväg hände det inga större ändringar, men desto fler små. Det hände mer utomhus och det kommer vi fortsätta med till våren igen. Men det var helt klart ett mycket bra år.  
 
Jag brukar inte ge några nyårslöften, men det är en bra tid att tänka över hur man vill att det kommande året ska bli. Om man har några mål man vill uppnå, renoveringar som behöver göras eller som man vill göra, platser man vill åka till eller om det är något som man vill utveckla på det personliga planet. Det finns ju massor och det känns väl klokt att fokusera på några grejer om det ska vara hållbart.
Jag känner att jag har rätt bra koll på vad jag vill med 2015 och det jag kommer börja med är att så smått komma tillbaka till träningen igen. Har haft en paus under graviditet och efter förlossningen men nu känner jag mig laddad att dra igång igen.
Hur gör ni, har ni några nyårslöften?
 
Med ett kollage från året som gick vill jag
önska er en god fortsättning på 2015!
kram Hanna
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Sara

Publicerad 2015-01-05 18:22:32

Hej!
Ja det måste ha vart ett händelserikt år med tanke på er nya lilla familjemedlem. Grattis till lillkillen :)
Jag har har varit så dålig med att lämna avtryck hos folk jag hälsat på, ungefär lika dålig som jag vart med bloggandet. Men det ska nog bli ändring på det under 2015. Det är inget löfte men jag hoppas det kommer automatiskt med tanke på att jag inte är gravidtrött då längre eller jobbar heltid :)
Jag är tacksam för dina kommentarer hos mig ska du veta :) Ha en god fortsättning på året nu!! Kram

Svar: Tack snälla! Och god fortsättning till dig också! Ibland har man varken ork eller lust med bloggandet och då är det väl helt rätt att låta det ligga på is. Stort lycka till med allt nu! kram Hanna
hannaliving.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela