hannaliving.blogg.se

Våran Jul

Publicerad 2015-12-29 12:56:59 i Dukning, Jul,

Årets julgran kom in Lördagen innan Jul och efter det tog magsjukan vår familj. Det tog några dagar innan maten smakade bra och vi var pigga, men lagom till den 23:e var vi på benen igen. Sedan hade vi en riktig mysig Jul men vår familj, lugnt och skönt med massor av god mat.
Stjärnan lyser upp barhörnan. 
Hyacinter och en Cryptomeriakvist. 
Året juldukning var väldigt enkel och bestod av grönkål, kottar och ljus. Jag har försökt hitta en linneduk som är tillräckligt lång för vårt matsalsbord, men utan resultat. Istället köpte jag tyg på löpmeter som jag fållade kanterna på och det blev en bra duk till bordet. Är dock inte helt nöjd med färgen, men tills vidare får det duga. 
De sista dagarna har vi haft sjukstuga igen, förkylningar, feber och hosta. Så vi har hängt här hemma, tittat på film, barnen har lekt med alla sina nya fina julklappar och vi har vilat. Så nu anser jag att vi bör vara både utvilade och utrensade inför 2016, hoppas våra kroppar håller med ;) 
 
Önskar er ett gott slut på detta året. 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-05-29 09:58:30

Hej! Letar runt lite efter beslag till skjutdörrar och hittade en inspirationsbild från ditt sovrum. Ville bara höra om du möjligtvis vet var dom kommer ifrån. Tacksam för svar. Mvh Marie Eriksson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela