hannaliving.blogg.se

Nymålat

Publicerad 2015-08-27 13:24:44 i Loppis, inredning,

Detta gamla linneskåp köpte jag tidigt i våras på loppis och sedan dess har det stått i min lilla verkstad ( ska bli verkstad någon gång i framtiden i alla fall). Och nu när vädret varit sämre har jag tagit mig an skåpet.
Är dock aningen osäker på färgen då jag skulle vilja ha den någon ton grönare och kanske något smutsigare. Men jag ska börja med att förstärka det gröna med fler växter och andra gröna detaljer för att se om det blir bättre. Har helt kärat ner mig i gröna toner i inredningsväg, både väggar & textiler. Ovanligt för en sådan gråbeige person som mig.
Och när jag var i färgaffären i veckan så fick jag inte direkt färre idéer, men jag ska låta tapeten i bakgrunden vara kvar ett tag till. Det finns som sagt annat som går före. Ska hitta en färg, eller mörk tapet till vårt sovrum och ett par vansinnigt snygga & dyra skjutgarderober som jag såklart fastnat för... Men mer om det i ett annat inlägg.
Jag njuter av regnet utanför och passar på att fixa inomhus istället. Nu ska de nytvättade klädbergen som ligger på köksbordet sorteras in.... Ska bara dricka upp kaffet först. Ha en fin Torsdag!

Kommentarer

Postat av: Pia

Publicerad 2015-08-27 21:22:16

Wow Hanna, det blev superfiiint!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela