hannaliving.blogg.se

Rottingfyndat

Publicerad 2015-04-14 14:47:40 i Loppis, inredning,

I mitt senaste inlägg berättade jag att det hade kommit in något mer från uthusen, här ser ni vad det var. En rottingsoffa som mina svärföräldrar ställt på vår loge för ett antal år sedan. Och såhär några år senare får den komma fram i blickfånget igen.
Känslan blir luftigare och mer somrig, vilket känns helt rätt. Kul att kunna förändra hemmet bara genom att bära in och bära ut möbler som redan finns. Vi jobbar i alla fall mycket så ;)
Och jag är inne i en sån där fas igen, när jag har idéer och vill göra om alldeles för mycket. Både för att jag vill förnya hemmet och för att testa nya färger, antingen på väggar eller möbler. Men sedan säger jag förståndigt till mig själv att vi inte ska ha fler projekt just nu, eftersom vi håller utomhus också. Och vi ska inte måla om nåt innan de nya fönsterna är på plats. Så jag samlar på mig, nästan ohälsosamt mycket inspiration och idéer istället. De kanske hinner svalna innan det är dags, och har det inte gjort det måste det vara en bra ide jag sitter inne på.
 
Ha en fortsatt fin eftermiddag i regnet!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela