hannaliving.blogg.se

Fönster & marmor

Publicerad 2015-04-28 19:55:56 i Loppis, inredning,

Om några veckor kommer vårt hus att intas av snickare som ska byta fönster på hela huset. Jag intalar mig själv att det kommer bli några röriga veckor, både invändigt och utvändigt, för att sedan göra vårt hus mycket fräschare. Framförallt på övervåningen där vi idag har träfärgade fönster och så ska det bli skönt att slippa våra hängiga persienner. Men som sagt först rörigt och fasadpanel att måla.
Här har vi min fina marmorvas som jag fyndade i helgen, superfin tycker jag! Och med tanke på att den bara kostade en guldtia så blir den nästan ännu snyggare ;)
Ikväll är det minsann två bra teveprogram som jag vill se, det hör inte till vanligheterna. Men det är Äntligen Hemma som alltid är kul att titta på och så är det Trädgårdstisdag på SVT som börjar idag. Det vill jag inte missa. Så jag ska ordna mig lite citronvatten och slå mig ner i soffan. Ha en fin kväll!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela