hannaliving.blogg.se

Långhelg...

Publicerad 2014-05-29 20:19:31 i allmänt, inredning,

 
Plockade in en kvist ormbunke som växer i trädgården, syrenen som plockades in för några dagar sedan hade vissnat redan. Ljuslyktorna fick jag av min mamma, de är precis samma marmor som fatet är i.
Jag jobbade min normalt lediga onsdag och är ledig imorgon istället, så nu blev helgen dubbelt så lång. Härligt! Och vilket skönt väder vi har haft idag, har vi tur kanske det håller i sig.
Imorgon ska jag hämta bilderna på Ellen, som var hos fotografen förra veckan. Jag är riktigt nyfiken på bilderna med tanke på hur svårflirtad hon var. Tanken var att bilderna skulle tas inomhus, men vår bestämda lilla tjej vägrade helt enkelt, så vi fick gå utomhus istället och då gick det betydligt bättre. Så jag hoppas att det blir några fina foto på vår lilla goding.
 
 Så ska det bli en tur till trädgårdsaffären också, några växter till ska inhandlas innan vårt runda land är klart. Men med tanke på historiken så är sannolikheten att jag kommer hem det som står på listan rätt så liten. Men tomhänt kommer jag knappast att komma hem, det är en sak som är ganska säkert. :)
 
Snart intar vi soffan och slår på "Blacklist" här hemma!
Ha en fin kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela