hannaliving.blogg.se

Trappa

Publicerad 2013-10-06 20:51:00 i Inspiration, inredning,

 
  Via Pinterest
 
 
Jo då jag finns fortfarande, men med bloggandet har det varit lugnt. Jag har prioriterat annat helt enkelt, men ikväll fick jag lite sug efter det igen :)
 
Vi är inne på att göra nåt åt vår gamla och inte alls vackra furutrappa. I min drömvärld kommer trappan att se ut som den översta bilden, men min sambo påminde mig om att vår trappa kommer aldrig att bli som den. Och visst har han rätt, den kommer hellre inte att se ut som bilden i mitten...
Men med lite vit färg och en ny ledstång så kan den bli som den ovan :) Och då kommer den att bli hundra gånger snyggare än idag. Så det är väl bara att sätta fart med målarpenseln, eller vad tycker ni?
 
Hoppas det är bra med er, ser att ni är några flitiga som tittar in här lite då & då. Kanske att det kommer ett nytt inlägg snart igen. Men tills dess, sköt om er!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Sara

Publicerad 2013-10-08 22:33:25

Men borde det inte kunna bli som den i mitten?!

Svar: jo kanske lite liknande, men nu har jag bestämt mig (oss)... den blir vit! :)
hannaliving.blogg.se

Postat av: Nina - Glamourmamman

Publicerad 2013-10-11 20:22:41

Kul att du är tillbaka :-)

Ska bli kul att se trapprenoveringen. Vi målade vår furutrappa vit för flera år sedan, men är inte helt nöjda. Har nog haft fel färg för det slits enormt mycket. Och så måste den ju torkas av ofta för all skit synd snabbt ;-) Men samtidigt är det ju sååå snyggt med vitt så vi ska snart måla om den vit igen, men med en annan färg. Vilken använder ni?

Kram Nina

Svar: Ja det är väl nackdelen med det vita, att all smuts kommer synas. Men här känns det inte som att någon annan färg hade passat, grått kan annars vara fint men inte här. Vi har köpt en golvfärg, vad är det för färg ni har använt?
hannaliving.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela