hannaliving.blogg.se

Ännu mer semester

Publicerad 2013-08-03 11:56:14 i Inspiration, allmänt,

Här kommer några bilder från vår lilla husbilssemester! Jag som varit så emot detta med husbil och camping, men jag tycker nog att det var ganska mysigt till slut! Praktisk när man har allt med sig!
Först åkte vi till Ystad där vi bodde på Sandskogens camping, en riktigt trevlig camping och vi fick platsen alldeles intill lekplatsen :) Nära till stranden och cykelavstånd till stan. Fotade de tre översta bilderna från strandpromenaden, vilka charmiga små stugor. Men praktiska vet jag inte om de kan vara?
Däremot huset under hade jag inte tackat nej till, vilket hus! Massor av charmiga vinklar & fönster och det lilla tornet som jag zoomade in... Tänk att sitta där med en bok & ett glas rött och titta ut över havet, ja drömma funkar ju!
 
Efter Ystad åkte vi vidare till Simrishamn, där vi tillbringade en natt. Ännu en charmig stad ( om det nu är en stad?) med massor av fina byggnader. Efter det en tur till Kristianstad och sedan en natt i Åhus där de två nedersta bilderna är tagna!
Vi har kört igenom massor av fina små samhällen med galet många vackra trädgårdar, putsade hus, caféer, ateljéer, fiskrökerier, butiker och smala charmiga kullerstensgator!
Ett fint land vi bor i!!
 
I eftermiddag ska vi på bröllop, ska bli så kul! Snart dags att börja göra sig i ordning!
Ha en fin dag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela